Alles voor ‘t kind

geerts

Ik ben gezegend. Echt. Ik meldde het al vaker, maar ben heel erg blij met mijn kinderen. Geweldig fijn spul en tot op vanavond nog steeds en allemaal gezond. Natuurlijk heerst er wel eens onvrede. Ze leren het leven kennen, waar ook de minder mooie en leuke dingen bij horen. Daar discussiëren we over of maken ruzie. Er valt wel eens een hard woord, maar dan altijd in de opvoedkundige zin. Het hoort erbij. Het moet. In zulke situaties is al het andere vanzelfsprekend. Als ik klaag over een fiets die buiten is blijven staan sta ik niet stil bij het feit dat mijn kinderen ‘gewoon’ kunnen fietsen. Veel dingen die vanzelfsprekend zijn voor mij of mijn kinderen, spelen de hoofdrol in de dromen van anderen. Veel mensen, waaronder ook Gino Maes, staan zo nu en dan stil bij het lot van de minder bedeelde kinderen. Ook hij vindt dat iedereen een gelijke kans verdient, in welke vorm dan ook.

Een goed doel koppelen aan een passie voor gemotoriseerd geweld is een bijna logisch gevolg. Karten voor de kinderopvang ‘Bijs’ is de actie die aankomende zaterdag 3 december en nog een keer op 10 december plaats zal vinden in het Belgische St. Niklaas. JPR indoor karting is het strijdtoneel waar veel bekende fiets- en motorsporters in alle leeftijdsgroepen de strijd tegen elkaar zullen aanbinden. Van 18.00 tot 22.00 kunt u genieten van de strijd, gillende karts en de geur van verbrande raceolie.

Ik hou van kinderen, strijd en benzinedamp. Ik ga…