Een gegeven leeuw…

Ik vermeldde het al eerder en nog steeds is het zo. ‘Krijgen’ vind ik een moeilijk iets. Als het gebeurt heb ik meteen het idee iets terug te moeten doen om het weer in balans te brengen. Niemand verwacht het van me, dat doe ik helemaal zelf. Waar het vandaan komt weet ik niet. Ik heb het en moet het er mee doen. Er zijn blijkbaar mensen die je het beste gunnen. Iets waar ik stil en stiekem toch wel erg dankbaar voor ben. Een familie die het al een paar jaar goed met me voor heeft is de fam. Bouwense. Een fanatiek ‘crossgezin’ dat stad en land afreist om hun zoontje Mack zijn droom te laten waarmaken. Mack’s zusje Jacky, zijn steun en toeverlaat, reist overal mee naar toe en helpt waar ze ook maar kan. Prachtig om te zien en mee te maken. Moeder Wendy stuurde me van de week een appje. Ze hadden een verrassing voor me. Iets waar ik heel blij mee zou zijn en voor mij alleen bestemd. Toen ik naar haar naam vroeg antwoordde ze dat het niks met vrouwen te maken had. Beter misschien in mijn geval.

Gisterenavond kreeg ik ineens een bericht met een link erin van Sven. Sven had ik eerder een keer ontmoet op het ONK in Halle. Hij verzorgt als webmaster al jaren de website van Mack.

‘Ik ben zo vrij geweest om een nieuwe opzet voor je website MXInfected te maken en wil me graag bij je aanbieden als webmaster….. Uiteraard zitten er geen kosten voor je aan verbonden. Ik doe dit omdat ik er plezier in heb en ik denk dat je het wel kunt waarderen. Ik vind je verhalen altijd super… Ik lees graag van je. Groeten, Sven’

Dit bedoel ik dus. Ik reageerde domlaat omdat ik eigenlijk niet wist hoe ik mijn blijdschap onder woorden moest brengen. Even zonder woorden, dat heb ik niet snel. Sven reageerde voorzichtig, waarschijnlijk omdat hij bang was te brutaal te zijn geweest. Misschien dacht hij wel dat ik geen nee durfde te zeggen en me daardoor in een lastig parket had gebracht. Nee Sven. Integendeel. Heel dankbaar heb ik hem mijn blijdschap duidelijk gemaakt en meteen een ‘webdate’ vastgelegd. Lion Webcreations.com. Een nieuwe partner van een dankbaar MXInfected.

‘cause there are stories to be told….Dus!