In ‘t diepe

Gisteravond m’n tweede ‘columndate’ gehad voor het unieke magazine ‘The Art of Motocross’. Een latertje weer want het kost me iedere keer moeite afscheid te nemen van de gezelligheid. Leuke, lieve en vooral eerlijke mensen. Ook kom ik er meer en meer achter dat het ‘crosswereldje’ niet zo groot is als ik in eerste instantie dacht. Iedereen kent iedereen. Gelukkig heerst er veel  respect en vriendschap. Wat ik ook merk is dat ik zelf wat meer gespannen ben. Waarschijnlijk omdat het nu ‘in opdracht van’ is. Het zal bekeken en gekeurd worden. Het besef dat ook alles nog eens naar het Engels zal worden vertaald geeft me echt de kriebels. De waardering en steun die ik tot nu al kreeg van ‘mijn lezers’ sterken me wel erg in het waarmaken van mijn droom.

Stefan Geukens, nogmaals bedankt voor deze kans.