Een (h)echte MX familie?

Ik ben gelukkig. Gelukkig wel en voor zover ik weet ook nog eens gezond. Samen met mijn 4 kinderen geniet ik van iedere dag. Ondanks dat het een normale zaak lijkt ben ik me erg bewust van mijn rijkdom. Buiten wat slijtage hier en daar is iedereen om me heen kerngezond. Ik zie het regelmatig om me heen. Volwassenen en kinderen met een beperking. Zowel verstandelijk als lichamelijk is niet iedereen in staat mee te draaien in de snelle maatschappij van nu. Daarom ben je zeker niet minder, maar eigenlijk speciaal. Afwijkend van de grote massa staan deze mensen in sommige dingen redelijk alleen. In het ‘gewone’ leven meedraaien is al een hele aanpassing, laat staan de sport. Juist daarom vraag ik uw aandacht. Voor 75 van deze ‘speciale’ mensen wordt er ieder jaar een ‘Special Day’  georganiseerd. Op het Finlandcircuit in Westdorpe staat maandag 24 augustus weer een rij van zijspannen, quads en jeeps klaar om deze mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Onder begeleiding kunnen zij een hele dag genieten van de door ons zo aanbeden motorsport. Eten, drinken en crossen, met tussendoor een wervelende Freestyle MX show verzorgd door het inmiddels wereldberoemde FMX team van Jimmy Verburgh. Het kost de organisatie natuurlijk de nodige tijd om deze dag weer onvergetelijk te maken, maar de naastenliefde en het stralende geluk in 150 ogen maakt alles dubbel en dwars goed. ‘Geluk is met geld niet te betalen’ is een veelgehoord cliché dat deze keer eens niet op gaat.  Om deze dag nog onvergetelijker te maken doe ik dan ook een oproep aan iedereen die iets om zijn medemens geeft. Doe een donatie of help de ‘goodiebag’ vullen met iets leuks. Het gaat niet om grote bedragen. Elke euro is meegenomen. Laat zien dat we echt één grote familie zijn met het hart op de juiste plaats.    Een gift die deze keer eens direct bij de mensen komt waarvoor het bedoeld is. Steun de mensen die zich elk jaar belangenloos inzetten voor deze ‘speciale’ groep mensen. Naast uw naam, die als sponsor op het affiche zal prijken zal de dankbaarheid te lezen zijn op 75 overgelukkige gezichten.

Het rekeningnummer is:  NL64 RABO 0332640906  t.n.v. Stichting Finlandcircuit Westdorpe Noord. Adres: Ewoutstraat 8, 4554 BP Westdorpe. Email: mhemelsoet@zeelandnet.nl. (0115-452316 of 06-53777315)

Dank, alvast…