Ik mag naar Valkenswaard

Ik ga niet, ik mag. Normaal gezien was ik waarschijnlijk niet gegaan. Het kost namelijk nogal wat om daar het weekend door te brengen. Natuurlijk is het dat helemaal waard maar het moet ook kunnen. Het zijn niet de meest geweldige tijden als het om geld gaat en daarbij willen ‘we’ van alles. Je maakt keuze’s en pikt de mooiste dingen eruit. Valkenswaard is wel een mooi ding. Ik loop absoluut niet met mezelf weg, integendeel. Ben geen ‘schijnwerpermens’. Toch mag ik wel zeggen dat hetgeen ik schrijf gewaardeerd wordt en daar ben ik ontzettend dankbaar voor en blij mee. Aangezien ik meer een ‘gever’ ben is het wel eens moeilijk met gekregen dingen om te gaan. Voel me dan schuldig terwijl dat wellicht helemaal niet nodig is. Dankzij ‘The Art of Motocross’ en ‘Moto Master’ ben ik aanstaand weekend onder de pannen. Een vol weekend dikke actie van ‘Neerlands Hoop’ en internationale MX wereldsterren. Ik mag een kijkje nemen bij de topteams en daarnaast heb ik al een lijstje gemaakt met namen van rijders die ik even wil zien en misschien wel even mag spreken. Erg dankbaar dus en nu al zenuwachtig…