Mxinfected.nl Foto Challenge 2016

Iedere keer weer sta ik versteld van de prachtige foto’s die voorbijkomen. Er zijn veel fotografen met ieder zijn of haar eigen stijl. Zandkorrels zijn te tellen en in de ogen van de rijder is de concentratie af te lezen. Schitterende momenten gevangen in een fractie. Na het zien van weer een prachtige foto die voorbijkwam op Facebook kreeg ik een idee. Ik doe bij deze een oproep aan alle crossfotografen om iedere maand een cross gerelateerde foto naar eigen keuze in te sturen naar olav@mxinfected.nl onder vermelding van : Mxinfected fotochallenge 2016. Na ontvangst van alle foto’s maak ik iedere maand een overzicht van de ingezonden meesterwerken en plaats die online in een column. Iedere maand kies ik er 1 die voor mijn gevoel het meeste past bij de betekenis van ‘mxinfected’ . Foto’s dienen voor de eerste van de maand in mijn bezit te zijn. De looptijd is 4 maanden, (mei, juni, juli, augustus).
Op mijn site heb ik dit seizoen als basis gekozen voor een foto van Folko Haffert. De rijder is Ad Groffen uit Bergen op Zoom, een crossmaat en verloren talent uit mijn crossverleden. De foto die uiteindelijk als mooiste uit de bus komt zal ik gaan gebruiken als basisfoto op mijn site mxinfected.nl. De uiteindelijke winnaar krijgt ook nog een bezoekje voor een persoonlijke column welke na akkoord van de winnende fotograaf gepubliceerd zal worden.
Veel succes voor allen die meedoen en erg bedankt daarvoor!

AG-001