The next man (Brian Bogers)

Brian komt hard, heel hard aan. Ik hoor niet eens of hij terugschakelt. Met open mond vraag ik me af of hij dit gaat halen. Kun je werkelijk zo hard een bocht in met een motor? Hij gooit het ding plat met uitgestoken been. De mulle wal lijkt een paar centimeter te verschuiven, zo hard gaat het. Door harde de klap schiet zijn andere been van de steun maar het gas gaat niet dicht. Vol open met twee benen los dendert hij de bocht uit, op naar de volgende. Rug licht gekromd. Geen seconde te verliezen. In het volgende stuk zitten wat vieze knippen maar zijn gashandle blijft ‘gewoon’ wijd open. Net voor de volgende bocht heeft een van zijn voeten de steun weer gevonden en gaat zijn linkerhand nog even van het stuur richting roll off. Brian is sterk en dat zie je. Het lijkt alsof hij vastzit aan zijn motor.Totale controle. Wat er ook gebeurt, zijn gaskraan zal altijd open blijven.

In Valkenswaard heeft aanstormend talent Bogers weer eens laten zien wat zijn plannen zijn, met een prachtige 4e plaats als gevolg. Best ever… Ik zie hem staan bij de teamtent van HSF. Hij kijkt me aan en knikt rustig en vriendelijk. Geconcentreerd. Samen met personal trainer en oud gediende John van den Berk werkt hij aan zijn vorm. Samen met Noud aan zijn motor. Steeds strakker, sneller en hoger. De groei zit er in, dat mag duidelijk zijn. Het tempo dat afgelopen weekend aanhield was hoog. Meer dan fors. Alles wat achter hem zat kon er niet aan. Harde of zachte baan, hij geeft alles. 200%.

Ik ken hem niet persoonlijk maar zie heel goed wat er gebeurt. Brian heeft een missie en lijkt vastbesloten die te gaan volbrengen.

Bedankt voor Valkenswaard Brian…