[logo-carousel id=banners-2]

Tradities, feesten of herdenkingen, ze geven hoe dan ook vorm aan een land of een plaats. Sommige staan onder druk en dreigen weg te vallen of zodanig aangepast te worden dat de romantiek er een eind af is. We willen graag houden wat er is en zoals het is. Heel graag en dat is menselijk. Ook Aagtekerke heeft zo’n traditie. Als je voor de 27e keer een cross spektakel weet te organiseren en daar toestemming voor krijgt, heb je het goed gedaan. Meer dan dat. Aanstaande vrijdag is het weer zover. Er wordt op dit moment hard gewerkt om alles weer uit te graven, op te hopen, op te bouwen, af te zetten en aan te sluiten. De organisatie staat als een huis en dat is wel te zien. Ieder doet zijn of haar ding als onderdeel van de gesmeerde machine. De tent staat inmiddels stormvast en de baan krijgt zijn vorm. Ondanks dat niet iedereen vrij is op deze vrijdag loopt het toch ieder jaar weer storm. Zowel met de inschrijvingen als de bezoekersaantallen is het ieder jaar weer volle bak.
Komt allen en maak dit samen weer tot een geweldig weekend. Sportief, strijdvaardig en vooral supergezellig. Hoe kun je de vakantie mooier beginnen?
Het crossterrein bevind zich op de hoek Pekelingse weg – Aagtekerkse weg aan de doorgaande route tussen Grijpskerke en Aagtekerke. Postcode 4363RB.
De mogelijkheid bestaat om op donderdag 27 Juli te overnachten voor de rijders die van ver komen.
Tot vrijdag!!