Winnende foto maand augustus MXInfected PhotoChallenge 2017

MXinf Henk

Veel enthousiaste fotografen reageerden de afgelopen maanden op mijn oproep. Het is mijn bedoeling de huisstijl van Mxinfected.nl jaarlijks te wijzigen. Het logo blijft, alleen de achterliggende foto zal veranderen. In alle uitingen van Mxinfected.nl zal deze foto terugkomen. Ook op de bus.

Een paar verbrijzelde polsen vertraagden dit project enigzins. Hiervoor mijn excuses. De revalidatie verloopt vlot, dus reden genoeg de draad weer op te pakken. Mei en juni waren inmiddels via de site bekend gemaakt. Juli sla ik over en heb vervolgens uit alle inzendingen van de afgelopen twee maanden een foto gekozen. Er worden verschrikkelijk mooie foto’s ingezonden. Toch wil ik nogmaals wil ik graag benadrukken dat het een foto zal moeten worden die aansluit op de betekenis van Mxinfected.

Voor de maand augustus heb ik gekozen voor een inzending van Henk van de Haar uit het Zeeuws Vlaamse Terneuzen. Op de afbeelding zijn ‘Topveteraan’ Thomas Adriaanse en zijn zoontje Milan te bewonderen. De foto zegt alles. Henk heeft een oog voor het detail in de crosssport. Klikken tussen het poseren door. Henk bedankt voor je inzending.

September wordt de laatste maand van de foto challenge. Uit de vier winnaars kies ik dan de nieuwe huisstijlfoto voor seizoen 2017. Veel succes en erg bedankt voor de prachtige inzendingen.