Zin in Gemert

Sinds een tijdje schrijf ik over de cross. Ooit reed ik zelf. Eerst met een emmerdeksel voor op mijn fiets. Roger de Coster was ik toen. Na veel nieuwe wielen en voorvorken kwam er een brommertje. Een met zilveren latex gepimpte Kreidler. Een handschakeling die omgebouwd was naar de voet.  Hobbymatig reed ik mijn rondjes in West Brabant en Zeeland. Motoren volgden en volgens mijn prognoses toen zou ik nu een keer of vijf wereldkampioen moeten zijn geweest. Dat is niet gelukt maar het plezier was er niet minder om. Na er jaren uit te zijn geweest zit ik er ineens weer middenin. Genietend als nooit tevoren rijd ik zelf nog wat rondjes, samen met mijn zoontje. De verhaaltjes werden columns en de ‘leuke reacties’ werden er met respect. Dankbaar ben ik hiervoor. Dat respect zet me in ieder geval aan tot meer en mooier. Vandaar dat ik heb besloten te proberen dit jaar de ONK’s te volgen en er mooie verslagen van te schrijven. Geen ‘simpel’ raceverslag met uitslagen en puntenverdeling. Een overzicht van zo’n mooie motorsportdag van het begin tot het eind. Een nabeleving met sfeer. Dat is de bedoeling en daar ga ik me sterk voor maken. 15 maart naar Gemert. Heb er zin in!!